Acest website folosește fișiere cookie pentru a-ți oferi o experiență mai bună. 
Apăsând accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu termenii și condițiile. Citește Termenii și Condițiile

Termene și Condiții AROMA

 

1. Acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare

Prin folosirea serviciului web www.aromacopou.ro utilizatorul declară că este de acord cu termenii și condițiile listate mai jos. Vă rugăm citiți cu atenție și dacă nu sunteți de acord cu ceva din conținut vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact înainte de a întreprinde orice acțiune de natură comercială.

Utilizarea site-ului fără acceptul termenilor și condițiilor de mai jos este strict interzisă.

Vă mulțumim!

 

2. Accesul la site

Aroma acordă permisiunea de a utiliza site-ul numai pentru uz personal, necomercial și nu veți copia, distribui, reproduce, publica sau expune orice parte a site-ului, prin orice mijloc (mediu), fără autorizația prealabilă scrisă de către Aroma Desert SRL. Este interzisă afișarea sau transmiterea oricărui fel de material cu conținut amenințător, fals, abuziv, licențios, vulgar sau orice alt material ce poate constitui un mod de a încălca legea. Este interzisă folosirea site-ului în scop publicitar.

 

3. Confidențialitate și informații personale

Aroma garantează protejarea confidențialității informațiilor personale, precum numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail, pe care clienții le furnizează pe site-ul nostru. Orice informație prezentată pe site este supusă politicii de confidențialitate a firmei. Mai multe informații puteți regăsi accesând Politica de confidențialitate.

 

4. Contul dumneavoastră

În scopul de a accesa anumite caracteristici ale site-ului, este necesară crearea unui cont. Așa cum este specificat în formularul de înregistrare al site-ului trebuie să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră. Actualizați ori de câte ori este nevoie datele dumneavoastră de înregistrare. AROMA își rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi sau comenzi care nu respectă politica firmei.

Adresele trebuie completate după exemplul: str. Bucuresti, bl. 432, sc. D, ap. 33

Astfel, când veți solicita livrare până la usă, livratorul va ajunge la timp.

 

5. Contul dumneavoastră

Prețurile prezentate includ TVA (9%), cu excepția băuturilor alcoolice. Prețul de achiziție prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website în coşul de cumpărături la momentul achiziției. Plata produselor se efectuează în numerar, prin card debit / credit la livrarea produsului sau prin card debit / credit la plasarea comenzii online.

 • - Plată Numerar la livrare: comanda se achită curierului Aroma în momentul livrării comenzii.
 • - Plată Card la livrare: comanda se achită cu cardul, direct curierului Aroma în momentul livrării comenzii.
 • - Plată Online: comanda se achită cu cardul bancar prin intermediul PayU.
  Detalii: https://romania.payu.com/

În cazul în care ați ales metoda de plată cu ajutorul cardului bancar, este necesar să completați un formular cu informații despre cardul dumneavoastră, pe o pagină securizată a procesatorului PayU – extrem de simplu şi util.

 

6. Preluarea și livrarea comenzilor

Comenzile realizate telefonic prin operatorul de call center sau online prin intermediul website-ului, aplicațiilor se consideră comenzi ferme, fapt pentru care intră sub incidenţa contractului verbal.

Apelurile telefonice sunt înregistrate în totalitate. Pentru a satisface în totalitate cerințele clienților noștri ne rezervăm dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client.

Livrarea comenzilor se face într-un timp estimat de aproximativ 30 - 80 minute. Timpul de livrare poate varia în funcţie de fluxul de comenzi, condiţiile de trafic sau cele meteo. Comanda minimă acceptată pentru livrare și prețul transportului vor fi specificate vizibil în coșul de cumpărături, în funcție de adresa selectată.

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte. AROMA va putea desfășura orice campanie promoțională referitoare la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către Aroma. Prețurile produselor sunt exprimate în RON și includ TVA.

 

7. Calitatea produselor

Produsele de delivery comercializate de Aroma sunt preparate în bucătăria noastră, în baza unei comenzi. Toate produsele sunt gustate zilnic pentru a garanta calitatea și valabilitatea acestora. Produsele noastre sunt preparate respectând normele igienice și sanitare în conformitate cu normele în vigoare. Dimensiunile și gramajele comunicate prin intermediul site-ului și a materialelor ce au caracter promoțional au fost calculate în momentul redactării rețetarului. În fapt acestea pot varia în funcţie de sezon, condiții climaterice sau tehnice și se vor considera acceptabile într-o toleranţă de +/- 10%.

 

8. Anulări comenzi

În cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp la numărul de telefon 0743123333 transmițând numărul comenzii.

 

9. Promoții și concursuri

Promoțiile și concursurile care se desfășoară pe site respectă regulamentele create de AROMA. Acestea sunt aduse la cunoștință utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu, prin mesaje de poștă electronică, prin reclame, prin social media sau prin campanii de promovare indoor sau outdoor. Promoțiile prezentate sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu este specificată o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limita stocului disponibil. AROMA își asumă dreptul de a întrerupe sau anula o promoție în orice moment, fără nici o notificare prealabilă. Anumite oferte nu sunt valabile în zile de sărbătoare sau zile libere legale, mai multe detalii la numărul de telefon 0743123333.

Discount-uri:

- Comandă împreună cu colegii și beneficiezi de o reducere de 15% pentru o comandă de minim 300 lei

 

10. Dispoziții finale

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este expus fără a se oferi nicio garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni termenii și condițiile de utilizare. AROMA face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această prezentare.

 

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Copyright © 2020 | AROMA | Toate drepturile asupra conținutului de text și grafică sunt rezervate

 

1. Informații Generale

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. Vom afișa pe website-ul nostru ultima versiune modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acesteia.
Ne angajăm să procesăm datele dvs. personale în mod corespunzător și să protejăm confidențialitatea datelor personale furnizate de dvs. în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecţia Datelor (UE) 2016/679. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja datele cu caracter personal împotriva utilizării incorecte și pentru a le menține în siguranță. Credem că este important să vă informăm despre modul în care vom folosi datele dvs. personale.
Noi colectăm informații atunci când vă înregistraţi pe site-ul nostru, vă logaţi, realizaţi o comandă etc. Informațiile colectate includ numele, adresa de e-mail, numărul de telefon. În plus, vom primi în mod automat și vom înregistra informații de la computer-ul și browser-ul dvs., inclusiv adresa IP, software-ul și atributele hardware, precum și pagina solicitată.

 

2. Ce categorii de date colectăm și prelucrăm

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele dumneavoastră de identificare, de localizare, date de contact, adresă de e-mail, număr de telefon, atunci când deveniți clientul nostru, atunci când solicitați produsele și serviciile noastre. În anumite cazuri, atunci când vă furnizăm o factură fiscală, prelucrăm și date precum cod numeric personal, serie și număr act identitate sau date bancare.
În general, colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți mereu controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. De exemplu, primim informații de la dumneavoastră astfel:

 1. Când plasați telefonic o Comandă prin intermendiul call-center-ului;
 2. Când vizitați locaţiile noastre pentru a plasa o Comandă;
 3. Când vă creați un cont în sistemul online.

 

3. Utilizarea de informații

Procesarea datelor dumneavoastră se realizează în scopul desfășurării următoarelor activități:

 1. Marketing: transmiterea de noutăți abonaților prin mijloace de comunicare precum e-mail, telefon;
 2. În scopuri de recrutare: prelucrarea datelor în vederea procesului de recrutare și angajare;
 3. În scopul gestionării solicitărilor, reclamațiilor, sugestiilor: prelucrarea datelor pentru completarea formularului de contact;
 4. În contextul prelucrării datelor vizitatorilor website-ului, în scopul asigurării unei bune funcționări a website-ului societăţii.

Vom stoca datele dumneavoastră cu caracter personal cât timp aveți un cont în sistemul AROMA online sau rămâneți în contact cu noi prin comenzi telefonice sau în restaurant. Menționăm că anumite date sunt păstrate pe o perioadă conformă cu legislația aplicabilă.
Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

 

4. Dezvăluirea părților terțe

Pentru derularea în bune condiții a activității noastre poate fi necesar ca datele dumneavoastră să fie accesate de către o serie de angajați proprii, furnizori și angajați ai acestora. Furnizorii se referă la societăți cu care avem relații contractuale pentru o serie de servicii, incluzând dar fără a se limita la: furnizori de servicii IT, furnizori servicii de telefonie, furnizori de soluții integrate pentru call-center, furnizori de soluții pentru gestionarea comenzilor, furnizori de servicii bancare și de plăți.
În toate aceste cazuri descrise mai sus dezvăluirea datelor dumneavoastră cu caracter personal este realizată în baza unui contract încheiat cu acești furnizori, prin care aceștia se obligă să utilizeze datele exclusiv în scopul pentru care le-au fost încredințate, să respecte obligația de confidențialitate și de asigurare a securității datelor, precum și să respecte toate prevederile legislației în vigoare cu privire la protecția datelor cu caracter personal.
De asemenea, putem dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal unor autorități publice (Parchet, Poliţie, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri justificate, expres formulate.
În ciuda măsurilor de protecție luate pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal, vă atragem atenția că transmiterea informațiilor prin internet, în general sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe părți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

5. Drepturi

Puteți solicita accesul la datele dumneavoastră, corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Puteți beneficia de dreptul la restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră, dreptul la portabilitatea datelor și dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal (cu precizarea că în acest ultim caz solicitarea se poate face doar cu respectarea anumitor prevederi legale de genul celor financiar-fiscale).
Pentru a vă putea exercita aceste drepturi este necesar să trimiteți o solicitare scrisă la adresa aromacopou@gmail.com.
Aveți de asemenea dreptul de a vă retrage acordul pentru primirea unor informații și oferte promoționale trimițând un e-mail la aromacopou@gmail.com.

În cazul solicitării ștergerii datelor vă rugăm să aveți în vedere că este un proces ireversibil și în situaţia în care veți dori să apelaţi din nou la serviciile AROMA va fi din nou necesar acordul dumneavoastră pentru preluarea și prelucrarea acestor date.
Termenul maxim pentru rezolvarea solicitărilor trimise către aromacopou@gmail.com este de 30 de zile.
Pentru orice solicitare, întrebare sau problemă legată de modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale vă rugăm să ne contactați la aromacopou@gmail.com.

 

6. E-Commerce de confidențialitate

Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile dvs. personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul dvs., altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau tranzacție, de exemplu pentru a trimite o comandă.

 

7. Protejarea Informațiilor

Vom pune în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor dvs. personale. Noi folosim criptarea de ultimă generaţie pentru a proteja informațiile sensibile transmise online. Numai angajații care au nevoie să efectueze un anumit task (de exemplu, facturare sau serviciu client) beneficiază de acces la informațiile personale de identificare. Calculatoarele/serverele folosite pentru a stoca informațiile personale de identificare sunt păstrate într-un mediu sigur.

 

8. Consimțământul

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteţi de acord cu politica noastră de confidențialitate.

 

 

POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

 

1. Politica de utilizare Cookie-uri

Această politică se referă la cookie-urile și paginile web operate de S.C. Aroma Desert S.R.L.

 

2. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului).

 

3. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile noastre pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor (exemplu: preferințele în materie de confidențialitate online, coșul de cumpărături sau publicitate relevantă). De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, excluzând identificarea personală a utilizatorului.

 

4. Ce Cookie-uri folosim?

Folosim două tipuri de cookie-uri: per sesiune și fixe. Cele din urmă sunt fișiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației (browser-ului web). Fișierele fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă în parametrii cookie-ului sau până sunt șterse manual de utilizator.

 

5. Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site?

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

 1. Cookie-uri de performanță a site-ului;
 2. Cookie-uri de analiză a vizitatorilor;
 3. Cookie-uri pentru geotargetting.

 

6. Conțin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator. Atare date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

7. Ștergerea Cookie-urilor

În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale paginii web.

 

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru internet?

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs., evidențiate prin comportamentul de navigare. Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de produse și servicii;
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reținerea parolelor;
 • Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe internet (opțiuni family mode, funcții de safe search);
 • Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;
 • Furnizarea de publicitate mai relevantă pentru utilizator;
 • Măsurarea, optimizarea și caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex. prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile derulează aceste analize a utilizării lor pentru a îmbunătăți site-urile în beneficiul userilor.

 

9. Securitate și probleme legate de confidențialitate

Cookie-urile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod așa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. În consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși. Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe alte site-uri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt şi în mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare antivirus/antispyware. În general browser-ele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site. Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri: deoarece protecția identității este foarte valoroasă și reprezintă dreptul fiecărui utilizator de internet, este indicat să se știe ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru că prin intermediul lor se transmit în mod constant în ambele sensuri informații între browser și website, dacă un atacator sau o persoană neautorizată intervine în parcursul de transmitere a datelor, informațiile conținute de cookie pot fi interceptate. Deși foarte rar, acest lucru se poate întâmpla dacă browser-ul se conectează la server folosind o rețea necriptată (ex: o rețea WiFi nesecurizată). Alte atacuri bazate pe cookie implică setări greșite ale cookie-urilor pe servere. Dacă un website nu solicită browser-ului să folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi această vulnerabilitate pentru a păcăli browser-ele în a trimite informații prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizează apoi informațiile în scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important să fiți atenți în alegerea metodei celei mai potrivite de protecție a informațiilor personale.

 

10. Sfaturi pentru o navigare sigură și responsabilă, bazată pe cookie-uri.

Datorită flexibilității lor și a faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri și cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai răspândite și utilizate printre care YouTube, Gmail, Yahoo și altele. Iată câteva sfaturi care vă pot asigura că navigați fără griji însă cu ajutorul cookie-urilor:

 • Particularizați-vă setările browser-ului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securității utilizarii cookie-urilor;
 • Dacă nu vă deranjează cookie-urile şi sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare şi al datelor personale de acces;
 • Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browser-ului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browser-ul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii navigare;
 • Instalați-vă și updatați-vă constant aplicații antispyware.

Multe dintre aplicațiile de detectare și prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, împiedică browser-ul de la a accesa website-uri care ar putea să exploateze vulnerabilitățile browser-ului sau să descarce software periculos. Asigurați-vă că aveți browser-ul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookie-uri se realizează exploatând punctele slabe ale versiunilor vechi ale browser-elor. Cookie-urile sunt pretutindeni și nu pot fi evitate dacă doriți să vă bucurați de acces pe cele mai bune și cele mai mari site-uri de pe internet – locale sau internaționale. Cu o înțelegere clară a modului lor de operare și a beneficiilor pe care le aduc, puteți lua măsurile necesare de securitate astel încât să puteți naviga cu încredere pe internet. Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi/vedea publicitate online. Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau puteţi seta browser-ul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă nu sunteţi înregistat folosind cookie-urile, nu veţi putea lăsa comentarii. Toate browser-ele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regula în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browser-ului dvs. Pentru setările cookie-urilor generate de terți, puteți consulta și site-ul:

http://www.youronlinechoices.com/ro/
sau
http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm

 

Pentru orice nelămuriri sau eventuale clarificări vă stăm la dispoziție cu un mesaj la adresa: AromaCopou@gmail.com